Lämna in

Säljkoderna till vårens loppis släpps den 18 februari kl 20.00

Registrera dig här.

Observera att:

 • Vi har 125 säljarplatser, först till kvarn gäller.
 • Du inte kan registrera dig via mejl! Det är enbart anmälningsformuläret som gäller.
 • Koderna kan ta slut och delas ut i den ordning registreringarna kommer in.
 • Endast en registrering per hushåll.
 • Du inte kan få samma kod som tidigare loppisar.

Så länge koderna inte har tagit slut kommer du att få ett svarsmejl med den kod du ska märka dina kläder med.

Har du anmält dig via anmälningsformuläret men inte fått din registreringsbekräftelse? Vi använder ett nytt system för registrering av säljare och har haft problem med att skicka ut bekräftelsemejl till vissa typer av mejladresser (t.ex. hotmail, outlook och live).  Hör av dig till tiundaloppis@gmail.com inom 24 timmar efter att du registrerat dig så skickar vi ut bekräftelsemejlet på nytt.

När du är registrerad

 • För att sälja på loppisen betalar du en registreringsavgift på 20 kr (betalas innan loppisen).
 • Om du vill ha tillbaka osålda varor betalar du en avgift på ytterligare 20 kr (alltså 40 kr totalt). De varor du vill ha tillbaka ska märkas med ett rött kryss. Du kan bara rödkryssa saker som kostar 20 kr eller mer för att underlätta vårt arbete.
 • Tänk på att osålda varor utan rött kryss skänks till välgörande ändamål, rödkryssa inte i onödan!
 • Vi drar av 15% i provision på din försäljning för att täcka loppisens omkostnader i form av bland annat lokalhyra, hemsida, städning, transport och material.

Märkning av varor

Varje vara ska märkas med din kod (inringad), storlek, pris och eventuellt ett rött kryss (se ovan). Såhär märker du dina varor:


Notera att koden innehåller både en bokstav och siffror!

Tänk på att märka kläder och skor på ett sådant sätt så att märkningen inte lossnar. Använd gärna frystejp. I jackor kan tejpen med fördel sitta runt hängaren i nacken. Knyt ihop skor ordentligt så att paren inte tappar bort varandra.

Inlämning av varor

Inlämning av kläder och prylar för dig som har säljkod är lördag 17/3 klockan 13.00 – 13.45.

När inlämningen stänger ska du ha lagt ut dina kläder på rätt ställe under rätt storlek. Tänk därför på att komma i god tid och storlekssortera dina kläder i förväg.

Av utrymmesskäl kan max 5 papperskassar samt tre större föremål (bilbarnstol, vagn, pulka etc) per person lämnas in.

Utbetalning och uthämtning av varor

Utbetalning för sålda artiklar samt hämtning av osålda och rödkryssade varor sker samma dag som loppisen, söndag klockan 17-17.30.  Osålda varor (rödkryssade) kommer att ligga i en papperskasse märkt med din sifferkod. Tänk på att sifferkoden tillsammans med ditt namn är ditt ID vid uthämtningen.

Varor som inte blivit uthämtade 17.30 skänks till välgörenhet

Varor som tappat sin märkning säljer vi inte, utan sparar till uthämtningen för identifiering.

Kom ihåg

 • Lämna bara in varor du själv skulle kunna tänka dig att köpa: HELA, RENA OCH FRÄSCHA. Trasiga leksaker och fläckiga, söndriga kläder undanbedes och vi förbehåller oss rätten att slänga osäljbara varor. Om du t.ex. har en jacka som är fräsch och fin i övrigt men med en liten reva i, så måste du tydligt skriva det på märkningen så köparen är medveten om detta. Vi vill att alla skall kunna glädja sig åt att kunna köpa bra, begagnade barnkläder och vi vill inte att någon skall bli besviken.
 • Förslag på vad som kan säljas: kläder, skor, leksaker, vagnar, barnmöbler, bilstolar, spel, cyklar, filmer, babysaker, böcker, inlines, hjälmar, uteleksaker etc.
 • När du skall prissätta dina varor – fundera över vad du själv skulle betala samt kom ihåg att använda jämna fem- och tiotal.
 • Om du lämnar in mycket värdefulla saker, betänk att arrangörerna inte kan ansvara för något.

Ni lämnar in, vi gör jobbet – ni får pengarna!